21 Ιανουαρίου 2008

Περί δαιμονίων, μέρος δεύτερο
Δεν υπήρχε περίπτωση να ξεπεράσει η ταινία το βιβλίο! Απλά δεν υπήρχε περίπτωση...

Όχι ότι δε μου άρεσε η ταινία. Η ταινία μου άρεσε, αρκετά μάλιστα! Η Σκόνη είναι μαγευτική...
Απλά...απογοητεύτηκα πολύ όταν ΔΕΝ είδα κάποιες σκηνές που απλά ονειρευόμουν να δω πώς θα τις μεταφέρουν στον κινηματογράφο!
Στο άλλο σημείο που επιφυλάσσομαι ακόμα στο να απογοητευτώ εντελώς είναι το ότι επειδή στην Αμερική δεν έκανε το άνοιγμα και τα έσοδα που περιμένανε κι ουσιαστικά περιμένουν να "ξελασπώσει" ο υπόλοιπος κόσμος :Ρ, συζητιέται ακόμα για το αν θα μπουν στην παραγωγή και οι επόμενες δυο ταινίες της τριλογίας...
Δηλαδή? Τι? Και πες ότι δε γίνονται άλλες ταινίες...Είναι αυτό τέλος να μείνεις μονάχα με μια ταινία;;;

Αν πραγματικά βγουν και φτάσουμε να μιλάμε για το "Κεχριμπαρένιο Τηλεσκόπιο" σε ταινία, θέλω πραγματικά να δω τι αφορισμοί θα πέσουν και τι απαγορεύσεις προβολών...:Ρ

@fading shadows
Ίσα ίσα τώρα να δεις κουράγιο που θα βρεις να διαβάσεις τα βιβλία! Κι αν το πρώτο μπορεί να φαίνεται σαν μια ωραία μικρή κοινή παραμυθένια ιστορία, επιφυλάξου για τα επόμενα...Σε καμία περίπτωση δεν είναι δυνατόν να φανεί σαν μια μικρή παιδική ιστορία!

2 σχόλια:

Prophet Estarian είπε...

Το βιβλίο δεν το χω διαβάσει, κυρίως επειδή ήξερα ότι ανήκει στην κατηγορία της πιο "για ανήλικους" σχολής. Η ταινία καλή ήταν αλλά δε με ενθουσίασε. Φαντάζομαι υπήρχαν μεγάλες δυνατότητες για βελτίωση.

Ayla είπε...

Προσωπικά διάβασα την τριλογία μόλις μου δείξανε το τρέιλερ για την ταινία το καλοκαίρι...Όταν το πρωτοείδα, είπα: "Έλα μωρέ, παιδική σειρά βιβλίων είναι..."

Δεν υπήρξε η απάντηση...Απλά η προτροπή να τα διαβάσω πρώτα...:)
Άμα βρεις την ευκαιρία και τα δεις σε κανένα γνωστό, κάνε ένα...sneak attack...